et smukt, holdbart resultat med babylights eller striber i hår

Med unik metode forbliver striber pæne længere

Kender du det, hvor du har fået lavet dyre striber i håret, men otte uger efter har du allerede tydelige udgroninger, og du må derfor afsted til frisøren igen? 

Det er ikke alene dyrt, det ødelægger også dit hår.

​Heldigvis er der hjælp at hente. Med den specielle metode, jeg anvender i Salon Adam & Eva, får du smukke og holdbare striber i håret. Striberne lægger sig blødt og naturligt, hvilket gør, at udgroninger tager længere tid om at blive synlige. Det lyder måske for godt til at være sandt – men den er god nok. Den ene stribe kamuflerer nemlig den anden, så du ikke får skarpe udgroninger.

I min frisørsalon i Helsingør tilbyder jeg striber/babylights til kunder i de omkringliggende byer og områder som Hornbæk og Espergærde. Jeg elsker at lave denne form for striber, da de altid giver smukke resultater.

Få flotte resultater med babylights

Striber i hår klæder de fleste, og det er en trend, som aldrig for alvor går af mode.

Udover striber i hår kan jeg også tilbyde babylights, der er mange lyse striber i dit hår med et subtilt og smukt resultat.

Uanset om du skal have lavet striber eller babylights, så arbejder jeg med de nyeste teknikker og trends. Og hvis du har brug for råd og vejledning til dit næste look, eller hvis du ikke ved, om du skal vælge striber i hår eller babylights, så hjælper jeg gerne.

Få en god pris på striber i hår

Du får altid god behandling i min hyggelige salon. Her kan du derfor trygt overlade dit hår i mine dygtige hænder. Vil du høre mere om babylights eller bestille en tid til at få lavet striber i håret, så skal du bare kontakte mig eller bruge mit online bookingsystem. Jeg er klar til at give dig det flotte, holdbare resultat, du er ude efter.


Book tid

Brug mig til gode råd og få sundere hår

​Jeg vil gerne være meget mere end bare en frisør, der klipper dit hår. Så tag mig med på råd, og oplev, hvordan professionel hårpleje kan gøre en forskel i din hverdag.  ​Så kig ind hos min frisørsalon eller ring på 49 21 37 10 og bestil en tid. Der er også onlinebooking, hvor du kan se ledige tider og booke din frisørtid.​

"Godt håndværk"

Altid god betjening kombineret med rigtig godt håndværk, tak for det

- Marianne Winther

"Kan anbefales!"

Man får en god klipning, i en dejlig og hyggelig atmosfære.

- Ch​ristian Schrøder

Det siger vores kunder om os

Din anbefaling betyder mere end du tror. Neden for finder du et direkte link ind på vores Facebook side, hvor du har mulighed for at læse om seneste nyt og evt. selv dele din oplevelse hos os.

Se flere anmeldelser på Facebook​

SALON ADAM & EVA

Gurrevej 42A, 3000 Helsingør

Klik her for rutevejledning

CVR: 15100990

Kontaktoplysninger

Telefon: 49 21 37 10

Åbningstider

Mandag, tirsdag, torsdag og fredag: 09.00 - 17.00

Onsdag: LUKKET

Torsdag: 09.00 - 17.00

Lørdag: hver anden lørdag 09.00 - 13.00 

Søndag: LUKKET