Farvning af vipper og farvning af bryn giver karakter​

Hos Salon Adam & Eva i Helsingør udfører jeg farvning af vipper og bryn. Samtidig kan jeg tilbyde at rette dine bryn. Farvning af vipper og bryn giver facon samt smukke og synlige bryn på kvinder i alle aldre.

Råd og vejledning om farvning af bryn og vipper

Flere og flere vælger farvning af vipper eller bryn. Nogle vælger begge dele. Synlige bryn giver dit ansigt god karakter, ligesom farvede vipper fremhæver dine øjne. Det kan også ske i forbindelse med en hårfarvning, hvis dine øjenbryn skal matche den nye hårfarve. 

Andre vælger at få mørkere øjenbryn for at give ansigtet karakter, hvis de er lyshårede og lyse i huden.​ Du kan også vælge farvning af vipper og bryn, hvis du ønsker at dække huller og ar eller blot vil gøre dine bryn mere fyldige.

Det er kun fantasien, der sætter grænser, men det skal naturligvis ikke virke unaturligt og teatralsk, når der skal farves bryn og vipper. Jeg giver gerne råd og vejledning om valg af blandt andet farver, så det kommer til at matche din hårfarve, din ansigtsfarve, din ansigtsform samt den ønskede stil.

Ring for at bestille tid til farvning og tilretning

Kig forbi salonen eller ring for at bestille tid, hvis du ønsker farvning af vipper og bryn. Du kan ringe på telefon 49 21 37 10 for at bestille en tid.​

​★ ★ ★ ★ ★​

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 7 anmeldelser på Facebook

SALON ADAM & EVA 

GURREVEJ 42 A,

3000 HELSINGØR

TLF.: 49 21 37 10