Farvning af vipper & bryn giver karakter​

​Hos Salon Adam & Eva i Helsingør udfører jeg farvning af vipper og bryn. Samtidig kan jeg tilbyde at rette dine bryn. Farvning af vipper og bryn giver facon samt smukke og synlige bryn på kvinder i alle aldre.

Råd og vejledning om farvning af bryn og vipper

Flere og flere vælger farvning af vipper eller bryn. Nogle vælger begge dele. Synlige bryn giver dit ansigt god karakter, ligesom farvede vipper fremhæver dine øjne. Det kan også ske i forbindelse med en hårfarvning, hvis dine øjenbryn skal matche den nye hårfarve.

Andre vælger at få mørkere øjenbryn for at give ansigtet karakter, hvis de er lyshårede og lyse i huden.​ Du kan også vælge farvning af vipper og bryn, hvis du ønsker at dække huller og ar eller blot vil gøre dine bryn mere fyldige.

Det er kun fantasien, der sætter grænser, men det skal naturligvis ikke virke unaturligt og teatralsk, når der skal farves bryn og vipper. Jeg giver gerne råd og vejledning om valg af blandt andet farver, så det kommer til at matche din hårfarve, din ansigtsfarve, din ansigtsform samt den ønskede stil.

​Ring for at bestille tid til farvning og tilretning

Kig forbi salonen eller ring for at bestille tid, hvis du ønsker farvning af vipper og bryn. 

Du kan ringe på telefon 49 21 37 10 for at bestille en tid.​

Brug mig til gode råd og få sundere hår

​Jeg vil gerne være meget mere end bare en frisør, der klipper dit hår. Så tag mig med på råd, og oplev, hvordan professionel hårpleje kan gøre en forskel i din hverdag.  ​Så kig ind hos min frisørsalon eller ring på 49 21 37 10 og bestil en tid. Der er også onlinebooking, hvor du kan se ledige tider og booke din frisørtid.​

"Godt håndværk"

Altid god betjening kombineret med rigtig godt håndværk, tak for det

- Marianne Winther

"Kan anbefales!"

Man får en god klipning, i en dejlig og hyggelig atmosfære.

- Ch​ristian Schrøder

Det siger vores kunder om os

Din anbefaling betyder mere end du tror. Neden for finder du et direkte link ind på vores Facebook side, hvor du har mulighed for at læse om seneste nyt og evt. selv dele din oplevelse hos os.

Se flere anmeldelser på Facebook​

SALON ADAM & EVA

Gurrevej 42A, 3000 Helsingør

Klik her for rutevejledning

CVR: 15100990

Kontaktoplysninger

Telefon: 49 21 37 10

Åbningstider

Mandag, tirsdag, torsdag og fredag: 09.00 - 17.00

Onsdag: LUKKET

Torsdag: 09.00 - 17.00

Lørdag: hver anden lørdag 09.00 - 13.00 

Søndag: LUKKET