Herrefrisør med fokus på hårpleje

Jeg tager godt hånd om dit hår og din frisure

Er det ved at være tid til, at du skal et smut forbi en frisør, der kan opfriske din frisure og tage hånd om din hårpleje? 

Leder du efter en dygtig herrefrisør med fokus på god hårpleje og moderne, stilfulde resultater, så kan vi hjælpe dig i Salon Adam & Eva.Uanset om du har langt hår, kort hår eller noget derimellem, så er jeg klar til klippe dig præcist, som du ønsker det med et smukt resultat. ​Fra min frisørsalon i Helsingør tilbyder jeg herreklip til kunder fra hele lokalområdet, herunder Espergærde og Hornbæk. Jeg bruger udelukkende eksklusive hårprodukter af højeste kvalitet, som sørger for, at dit hår bliver styrket, så du kan nyde godt af det i lang tid endnu.

Få den perfekte klipning med en herrefrisør

For mig er den perfekte klipning én, hvor kunden får et endnu flottere resultat, end de havde forventet, og hvor der bliver taget godt og professionelt af hår og hårbund. Derfor hjælper jeg altid mine kunder, med at finde frem til en frisure, der passer perfekt til dem, mens jeg vasker, klipper og plejer håret med nænsomhed og sunde produkter.

​Leder du efter en herrefrisør, der kan lave andet end klipning, så kan jeg også tilbyde:

  • ​farvning af hår
  • ​striber
  • ​behandling af hårtab
  • ​undersøgelse og behandling af hovedbund
  • ​behandling af skæl
  • ​klipning af skæg
  • ​og meget, meget andet

Kontakt mig og book en tid

Hvis du ønsker at booke en tid eller høre mere om mine forskellige behandlinger, så er du meget velkommen til at kontakte mig. Du kan også benytte dig af mit online bookingsystem, hvor du ligeledes kan finde mine forskellige priser. Her finder du en herrefrisør, der både tager hånd om dit hårs udseende og sundhed, når du sætter dig i frisørstolen hos mig.

Book tid

Brug mig til gode råd og få sundere hår

​Jeg vil gerne være meget mere end bare en frisør, der klipper dit hår. Så tag mig med på råd, og oplev, hvordan professionel hårpleje kan gøre en forskel i din hverdag.  ​Så kig ind hos min frisørsalon eller ring på 49 21 37 10 og bestil en tid. Der er også onlinebooking, hvor du kan se ledige tider og booke din frisørtid.​

"Godt håndværk"

Altid god betjening kombineret med rigtig godt håndværk, tak for det

- Marianne Winther

"Kan anbefales!"

Man får en god klipning, i en dejlig og hyggelig atmosfære.

- Ch​ristian Schrøder

Det siger vores kunder om os

Din anbefaling betyder mere end du tror. Neden for finder du et direkte link ind på vores Facebook side, hvor du har mulighed for at læse om seneste nyt og evt. selv dele din oplevelse hos os.

Se flere anmeldelser på Facebook​

SALON ADAM & EVA

Gurrevej 42A, 3000 Helsingør

Klik her for rutevejledning

CVR: 15100990

Kontaktoplysninger

Telefon: 49 21 37 10

Åbningstider

Mandag, tirsdag, torsdag og fredag: 09.00 - 17.00

Onsdag: LUKKET

Torsdag: 09.00 - 17.00

Lørdag: hver anden lørdag 09.00 - 13.00 

Søndag: LUKKET