Farvning af udgroninger med naturligt resultat

Jeg opfrisker farven i dit hår

Leder du efter en frisør, der har styr på, hvordan dine udgroninger skal farves, så det giver det bedste og mest naturlige resultat og look?

Hos Salon Adam & Eva tilbyder jeg farvning af udgroninger til mænd og kvinder, der har brug for at få frisket farven i deres hår op. Jeg kan både hjælpe dig med farvning af udgroninger, hvis du har fået lavet striber, og hvis alt dit hår er farvet.

I min salon i Helsingør tager jeg godt imod kunder fra blandt andet Espergærde, Hornbæk og andre byer i området, som ønsker ekstra god service og hårpleje, når de tager til frisøren. Jeg er altid klar til at høre om dine specifikke ønsker og behov, så jeg kan give dig præcist det resultat, du er ude efter.

Jeg farver og plejer dit hår

Som en del af mit arbejde med udgroninger, tilbyder jeg også farvning af hovedbund. Det giver nemlig det flotteste, mest helstøbte og langtidsholdbare resultat. Mange oplever dog også at have en sart hovedbund, og farvning af udgroninger bør derfor også blive udført med naturlig og nænsom hårfarve, der plejer dit hår og din hovedbund i stedet for at skade den.

Hos Salon Adam & Eva er jeg ekspert i naturlig og sund hårpleje, og jeg kan teste din hovedbund med en unik metode, udviklet af La Biosthetique, så jeg er sikker på, at du får behandlet dit hår bedst muligt. På den måde giver jeg altid mine kunder de flotte resultater med farvning af udgroninger– uden det beskadiger deres hår og hovedbund.

Kontakt mig og hør mere om min farvning af udgroninger

Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan jeg arbejder med at farve udgroninger, så er du meget velkommen til at kontakte mig eller komme forbi salonen til en snak. Du kan også bestille en tid online, hvis du allerede nu ved, at jeg tager hånd om dine udgroninger på kompetent og skånsom vis – med de flotteste resultater.

Book tid

Brug mig til gode råd og få sundere hår

​Jeg vil gerne være meget mere end bare en frisør, der klipper dit hår. Så tag mig med på råd, og oplev, hvordan professionel hårpleje kan gøre en forskel i din hverdag.  ​Så kig ind hos min frisørsalon eller ring på 49 21 37 10 og bestil en tid. Der er også onlinebooking, hvor du kan se ledige tider og booke din frisørtid.​

"Godt håndværk"

Altid god betjening kombineret med rigtig godt håndværk, tak for det

- Marianne Winther

"Kan anbefales!"

Man får en god klipning, i en dejlig og hyggelig atmosfære.

- Ch​ristian Schrøder

Det siger vores kunder om os

Din anbefaling betyder mere end du tror. Neden for finder du et direkte link ind på vores Facebook side, hvor du har mulighed for at læse om seneste nyt og evt. selv dele din oplevelse hos os.

Se flere anmeldelser på Facebook​

SALON ADAM & EVA

Gurrevej 42A, 3000 Helsingør

Klik her for rutevejledning

CVR: 15100990

Kontaktoplysninger

Telefon: 49 21 37 10

Åbningstider

Mandag, tirsdag, torsdag og fredag: 09.00 - 17.00

Onsdag: LUKKET

Torsdag: 09.00 - 17.00

Lørdag: hver anden lørdag 09.00 - 13.00 

Søndag: LUKKET