Striber i håret? Vi laver et smukt, holdbart resultat

Med en unik metode forbliver striber pæne længere

Striber i håret klæder de fleste, og det er en trend, som aldrig for alvor går af mode. Desværre varer hårfarvning ikke for evigt, og man skal være indstillet på, at striberne ikke forbliver lige flotte.

Hos Salon Adam og Eva vil vi gerne lave striber i håret, som vores kunder kan nyde så længe som muligt. Derfor bruger vi en unik metode, så du får smukke resultater, der holder længere.

Med vores teknik får du ikke markante udgroninger, når dit naturlige hår begynder at vokse ud igen. Det betyder også, at du kan vente længere, før at du skal have lavet striber igen.

Det er en populær metode, og vi har kunder, som kommer fra både Helsingør, Espergærde, Hornbæk og omegn.​

Få en god pris på striber i håret

Du får altid god behandling i vores hyggelige salon. Vi ved hvordan, at man får kunderne til at føle sig godt tilpas. Du kan trygt overlade dit hår i hænderne på vores dygtige frisører. Vi lytter altid til alle dine ønsker, og bestræber os på at efterkomme dem, så du kan tage hjem med en frisure, som du er tilfreds med.

Vi laver både lyse striber og mørke striber, og der er mange muligheder for at få en unik frisure. Vi kender til alle de nyeste teknikker og trends, og hvis du har brug for råd og vejledning til dit næste look, står vi til også til rådighed.

Vi har gode priser på striber i håret. Vil du vide mere, så kontakt os i dag. Du kan ringe til os, men du er også velkommen til at kigge forbi salonen. Vi har også et online bookingsystem, hvis du foretrækker det.​

Brug mig til gode råd og få sundere hår

​Jeg vil gerne være meget mere end bare en frisør, der klipper dit hår. Så tag mig med på råd, og oplev, hvordan professionel hårpleje kan gøre en forskel i din hverdag.  ​Så kig ind hos min frisørsalon eller ring på 49 21 37 10 og bestil en tid. Der er også onlinebooking, hvor du kan se ledige tider og booke din frisørtid.​

"Godt håndværk"

Altid god betjening kombineret med rigtig godt håndværk, tak for det

- Marianne Winther

"Kan anbefales!"

Man får en god klipning, i en dejlig og hyggelig atmosfære.

- Ch​ristian Schrøder

Det siger vores kunder om os

Din anbefaling betyder mere end du tror. Neden for finder du et direkte link ind på vores Facebook side, hvor du har mulighed for at læse om seneste nyt og evt. selv dele din oplevelse hos os.

Se flere anmeldelser på Facebook​

SALON ADAM & EVA

Gurrevej 42A, 3000 Helsingør

Klik her for rutevejledning

CVR: 15100990

Kontaktoplysninger

Telefon: 49 21 37 10

Åbningstider

Mandag, tirsdag, torsdag og fredag: 09.00 - 17.00

Onsdag: LUKKET

Torsdag: 09.00 - 17.00

Lørdag: hver anden lørdag 09.00 - 13.00 

Søndag: LUKKET