Nænsom og kyndig behandling af skæl

Få hjælp til at slippe af med skæl

Lider du af irritabel hovedbund, og har du problemer med skæl i hovedbunden? 

Hos Salon Adam & Eva har jeg ekspertisen og de helt rigtige produkter til behandling af skæl.

​Selvom der ingen skam er i at have skælproblemer, så kan det være utroligt irriterende og ubehageligt. Jeg er derfor klar til at hjælpe dig og dit hår med at blive sundere.

I min frisørsalon i Helsingør tager jeg imod kunder, der ønsker behandling af skæl i håret, fra hele området, så som Espergærde og Hornbæk. Udover at hjælpe mine kunder af med skæl kan jeg også tilbyde moderne og stilfulde klipning og naturlig hårpleje, der styrker dit hår og din hovedbund.

Behandling af skæl med skånsomme produkter

Rigtig mange mennesker har problemer med skæl og andre former for rød og irriteret hud i hovedbunden. Skæl kommer af en gærsvamp, der sætter sig i din hovedbund og forstyrrer celledannelsen. Selvom skæl ikke er farligt, kan det både være frustrerende og ubehageligt at have, og du bør derfor behandle det, når du ser, at du har det.

Min skælbehandling i salonen sker med skånsomme produkter med biologiske virkestoffer, der bryder dine kroniske skælproblemer, fjerne skællet grundigt og genopretter din hovedbunds naturlige balance.

Som en del af din skælbehandling kan jeg også foretage en test af din hovedbund, der er udviklet og patenteret af La Biosthetique. På baggrund af testen kan jeg stille en konkret diagnose af din hovedbund, der sikrer, at jeg finder den helt rette behandling af skæl til dig.

Kontakt mig og hør mere

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om min behandling af skæl, så er du meget velkommen til at kontakte mig eller komme forbi frisørsalonen. Du kan godt blive behandlet for skæl med min vejledning uden at blive klippet, og hvis du allerede nu vil bestille en tid og starte behandlingen, så kan du benytte dig af mit online bookingsystem.


Book tid

Brug mig til gode råd og få sundere hår

​Jeg vil gerne være meget mere end bare en frisør, der klipper dit hår. Så tag mig med på råd, og oplev, hvordan professionel hårpleje kan gøre en forskel i din hverdag.  ​Så kig ind hos min frisørsalon eller ring på 49 21 37 10 og bestil en tid. Der er også onlinebooking, hvor du kan se ledige tider og booke din frisørtid.​

"Godt håndværk"

Altid god betjening kombineret med rigtig godt håndværk, tak for det

- Marianne Winther

"Kan anbefales!"

Man får en god klipning, i en dejlig og hyggelig atmosfære.

- Ch​ristian Schrøder

Det siger vores kunder om os

Din anbefaling betyder mere end du tror. Neden for finder du et direkte link ind på vores Facebook side, hvor du har mulighed for at læse om seneste nyt og evt. selv dele din oplevelse hos os.

Se flere anmeldelser på Facebook​

SALON ADAM & EVA

Gurrevej 42A, 3000 Helsingør

Klik her for rutevejledning

CVR: 15100990

Kontaktoplysninger

Telefon: 49 21 37 10

Åbningstider

Mandag, tirsdag, torsdag og fredag: 09.00 - 17.00

Onsdag: LUKKET

Torsdag: 09.00 - 17.00

Lørdag: hver anden lørdag 09.00 - 13.00 

Søndag: LUKKET