Hudplejeprodukter med naturlige virkestoffer​

Hos Salon Adam & Eva i Helsingør sælger vi de hår- og hudplejeprodukter, som vi bruger i frisørsalonen. Der er tale om eksklusive hår- og hudplejeprodukter med naturlige virkestoffer og naturens egen duft.

Drøje, effektive og hudvenlige hudplejeprodukter

Vores hår- og hudplejeprodukter er drøje og effektive. De er endvidere hudvenlige og ikke testede på dyr. Vi har produkter til tør, følsom, fedtet og normal hud, og de ligger i en prisklasse, alle kan være med i.

Du bør anvende vores hårpleje- og hudplejeprodukter, når du vil gøre noget ekstra for din hud og dit hår, og ved f.eks. hårtab. Du kan også bare forkæle dig selv, eller du kan bruge dem som gaver til dem, du holder af. Vi giver gerne råd og vejledning om hud- og hårpleje og om vores plejeprodukter.​

Vi forhandler blandt andet mærker såsom:

  • Menulphia
  • Dermosthétique
  • Clair de Teint Purifiant

Der er både regenererende anti age-natcreme samt regenererende, befugtende anti-rynkecreme og naturkosmetik. Desuden kan du vælge creme med et celleaktivt og befugtende hyaluron-intensivkoncentrat. Vi fører også Clair de Teint Purifiant, som er velegnet til at rense fedtet og uren hud for overskydende talg, ligesom det beskytter mod udtørring.

Kig ind i salonen for at købe dine plejeprodukter

Kig ind hos Salon Adam & Eva for at købe hårpleje- og hudplejeprodukter eller for at få taget hånd om dit hår. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 49 21 37 10, hvis du har spørgsmål.​

​★ ★ ★ ★ ★​

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 7 anmeldelser på Facebook

SALON ADAM & EVA 

GURREVEJ 42 A,

3000 HELSINGØR

TLF.: 49 21 37 10