Få dit drømmehår hos en damefrisør

Jeg passer, plejer og klipper alle slags hår​

Trænger dit hår til at blive klippet og plejet, eller du til en selvforkælende oplevelse, hvor dit hår bliver passet, klippet og plejet af en kyndig og professionel damefrisør?

​Så skal du komme forbi Salon Adam & Eva, hvor jeg tilbyder dameklip og hårpleje til alle typer hår: langt, kort, lyst, mørkt, krøllet, glat eller alt derimellem – jeg har erfaringen og kompetencerne til at give dig det look, du er ude efter.

Jeg hjælper kunder i og omkring Espergærde, Hornbæk og Helsingør med at få deres drømmehår. Uanset om du ønsker mere volumen, en ny hårfarve, en sundere hårbund eller bare prøve en helt ny frisure af, så hjælper og rådgiver jeg dig på vej.

Damefrisør med fokus på dig

Når du besøger min damefrisørsalon, vil du opleve, at du og dit hår er mit primære og eneste fokus. Jeg ønsker, at du sætter mig grundigt ind i, hvad du ønsker at få lavet, inden vi går i gang. Så kan jeg nemlig hjælpe dig godt på vej, og vi kan sammen finde frem til den frisure, behandling og fremgangsmåde, der giver lige præcis dig det bedste resultat.

I min frisørsalon får du meget mere end bare en hårklipning. Jeg undersøger nemlig dit hård grundigt, så jeg kan vaske, pleje og klippe håret på en måde, der sikrer, at det bliver stærkere og sundere.

Book en tid online

Hvis du ønsker at bestille en tid hos en damefrisør, så kan du benytte dig af mit online bookingsystem, hvor du også finder alle mine priser. Har du spørgsmål, er du også meget velkommen til at kontakte mig eller komme ned forbi salonen til at snak. Jeg står altid klar til at tage godt imod dig og tage mig af dit hår.

Book tid

Brug mig til gode råd og få sundere hår

​Jeg vil gerne være meget mere end bare en frisør, der klipper dit hår. Så tag mig med på råd, og oplev, hvordan professionel hårpleje kan gøre en forskel i din hverdag.  ​Så kig ind hos min frisørsalon eller ring på 49 21 37 10 og bestil en tid. Der er også onlinebooking, hvor du kan se ledige tider og booke din frisørtid.​

"Godt håndværk"

Altid god betjening kombineret med rigtig godt håndværk, tak for det

- Marianne Winther

"Kan anbefales!"

Man får en god klipning, i en dejlig og hyggelig atmosfære.

- Ch​ristian Schrøder

Det siger vores kunder om os

Din anbefaling betyder mere end du tror. Neden for finder du et direkte link ind på vores Facebook side, hvor du har mulighed for at læse om seneste nyt og evt. selv dele din oplevelse hos os.

Se flere anmeldelser på Facebook​

SALON ADAM & EVA

Gurrevej 42A, 3000 Helsingør

Klik her for rutevejledning

CVR: 15100990

Kontaktoplysninger

Telefon: 49 21 37 10

Åbningstider

Mandag, tirsdag, torsdag og fredag: 09.00 - 17.00

Onsdag: LUKKET

Torsdag: 09.00 - 17.00

Lørdag: hver anden lørdag 09.00 - 13.00 

Søndag: LUKKET