Pas på dit hår med naturlig hårpleje

Jeg har et stort udvalg af naturlige hårprodukter

Ønsker du at passe og pleje dit hår så godt som muligt med naturlige hårprodukter?

​I Salon Adam & Eva bruger jeg en række forskellige produkter til naturlig hårpleje, der styrker dit hår og plejer din hovedbund. Produkterne indeholder naturlige virkemidler, og de er effektive i forskellige behandlinger af hår.

Du kan nemt og hurtigt besøge min salon og se mit store udvalg af naturlige hårprodukter, hvis du bor i eller omkring Helsingør, eksempelvis i Hornbæk eller Espergærde. Alle produkterne er skånsomme og hudvenlige, og så er de ikke testede af på dyr. Jeg fører blandt andet en række produkter til naturlig hårpleje fra La Biosthetique, der er eksperter i at lave eksklusive hårprodukter, som plejer dit hår gennem naturlige og biologiske stoffer.

Naturlig hårpleje til alle slags hår

Uanset hvilken type hår, du har, så har jeg naturlige hårprodukter, der kan hjælpe dig. Jeg tilbyder hårpleje til gråt hår, fedtet hovedbund, tørt hår, fint hår, sart og kløende hovedbund og meget andet. Jeg har også produkter, der yder hårpleje til naturlige krøller og andre hårtyper, der har godt af at blive plejet hyppigt og nænsomt.

La Biostetique har også udviklet og patenteret en unik testmetode, der sørger for, at din hår blive plejet mest hensigtsmæssigt. Denne test er jeg uddannet i at foretage, og jeg kan derfor tilbyde dig en helt unik rådgivning, når det kommer til naturlig hårpleje og naturlige hårprodukter.

Kom ned i salonen og se mit udvalg

Hvis du vil se hele mit store udvalg af produkter, så skal du bare komme ned forbi min salon, hvor jeg altid er klar til at tage godt imod dig. Ønsker du at høre mere om mine produkter, så er du meget velkommen til at ringe til mig, og du kan bestille en tid til klipning, test af din hårbund og meget andet via mit online bookingsystem her på siden, hvor du også kan se mine priser. Lad mig hjælpe dig med at styrke og passe dit hår.


Book tid

Brug mig til gode råd og få sundere hår

​Jeg vil gerne være meget mere end bare en frisør, der klipper dit hår. Så tag mig med på råd, og oplev, hvordan professionel hårpleje kan gøre en forskel i din hverdag.  ​Så kig ind hos min frisørsalon eller ring på 49 21 37 10 og bestil en tid. Der er også onlinebooking, hvor du kan se ledige tider og booke din frisørtid.​

"Godt håndværk"

Altid god betjening kombineret med rigtig godt håndværk, tak for det

- Marianne Winther

"Kan anbefales!"

Man får en god klipning, i en dejlig og hyggelig atmosfære.

- Ch​ristian Schrøder

Det siger vores kunder om os

Din anbefaling betyder mere end du tror. Neden for finder du et direkte link ind på vores Facebook side, hvor du har mulighed for at læse om seneste nyt og evt. selv dele din oplevelse hos os.

Se flere anmeldelser på Facebook​

SALON ADAM & EVA

Gurrevej 42A, 3000 Helsingør

Klik her for rutevejledning

CVR: 15100990

Kontaktoplysninger

Telefon: 49 21 37 10

Åbningstider

Mandag, tirsdag, torsdag og fredag: 09.00 - 17.00

Onsdag: LUKKET

Torsdag: 09.00 - 17.00

Lørdag: hver anden lørdag 09.00 - 13.00 

Søndag: LUKKET