Naturkosmetik som naturlig hudpleje og hårpleje​

Hos Salon Adam & Eva i Helsingør nær Hornbæk og Espergærde benyttes naturkosmetik til naturlig hudpleje og hårpleje. Jeg benytter blandt andet Botanique som naturkosmetik. Det er en naturlig hudpleje, der bygger på læren om planternes opbygning og virkekraft. Du kan naturligvis købe Botaniques produkter her i salonen.

Naturlig hudpleje og hårpleje er 100 % vegansk

Botanique er en naturlig hudpleje og hårpleje, som bygger på læren om planternes opbygning og virkekraft. Dertil kommer inspiration fra ideen om fysioterapi samt århundreders viden om planters helbredende kraft.

Botanique følger følgende parametre:

  • ​100% certificeret naturkostmetik
  • ​100% halal
  • ​100% vegansk – uden animalske indholdsstoffer
  • 100% Global Social Responsibility​

Der er lagt stor vægt på biomimetisk virkende stoffer, som tilpasser sig hudens og hårets natur. Der er samtidig tale om naturkosmetik med æteriske olier, der også har en terapeutisk virkning. Derfor benytter jeg deres produkter til naturlig hudpleje og hårpleje.

Hår- og hudplejeprodukterne i Botanique Pure Nature-serien er inddelt i tre virkningssegmenter: Gentle, Balancing og Intense, som jeg benytter til bl.a. rensning, pleje og styling.

Kom forbi og hør mere om naturkosmetik

​Kig forbi hårsalonen for at høre om naturkosmetik fra Botanique – jeg står altid klar til at tale med dig og rådgive dig.

Du kan også ringe på telefon 74 69 40 00 eller skrive en e-mail til info@labiosthetique.dk. Desuden kan du booke en tid via mit online booking-system, hvis du ønsker en behandling med naturlig hudpleje og hårpleje.​

​★ ★ ★ ★ ★​

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 7 anmeldelser på Facebook

SALON ADAM & EVA 

GURREVEJ 42 A,

3000 HELSINGØR

TLF.: 49 21 37 10