FRISØRSALON DER GÅR I DYBDEN MED DIT HÅR

Lad os bare være ærlige: De fleste af os oplever problemer med håret. Noget hår klasker, andet bliver hurtigt fedtet. Nogle kommer til at fælde meget hår, andre får skæl eller måske kløe i hovedbunden.

Den gode nyhed er, at vi kan finde årsagen. Har du problemer med dit hår, så kom ind i vores frisørsalon. Her kan vi med en enkel test stille diagnosen, og vi giver dig ikke blot svaret på, hvorfor dit hår for eksempel ikke kan blive rigtig langt. Vi kan også hjælpe dig med en løsning på dit hårproblem.

Få en biostetisk test hos Adam & Eva

​Udover vores 4-årige frisøruddannelse og løbende kurser i trends, har vi også en biostetikeruddannelse. Det betyder, at vi kan undersøge, hvad din hud og hovedbund består af. LA BIOSTHETIQUE har udviklet og fået patent på en unik testmetode, så vi kan stille diagnose helt enkelt i frisørsalonen.

Med diagnosen i hånden kan vi sætte ind med den hjælp, der skal til, for at dit hår trives optimalt, med glans, styrke og så det ikke knækker. Vi sikrer et sundt hår.​ Her bruger vi LA BIOSTHETIQUEs metoder og deres biologiske virkestoffer. De går målrettet ind og retter op på den ubalance, der er årsagen til problemet. Oplever du et hårproblem, skal du derfor blot kigge ind hos Salon Adam & Eva til en test, og du behøver ikke at være frisørkunde.

​Randi & Pernille

Du behøver ikke at være frisørkunde hos os. Vi hjælper dig gerne alligevel

Salon Adam & Eva kan meget mere

​Hos Salon Adam & Eva tilbyder vi meget mere end professionelt klip og vask af høj kvalitet. Vi kan også løse dine hårproblemer med test og målrettet behandling. Det gør vi allerede for glade kunder fra Espergærde til Hornbæk.

Du skal blot kigge ind i vores frisørsalon på Gurrevej 42A i Helsingør, så finder vi også en tid og en løsning for dig. Du kan ringe til os på 49 21 37 10 og bestille en tid eller bruge vores onlinebooking.​​

SALON ADAM & EVA | GURREVEJ 42 A, 3000 HELSINGØR | TLF.: 49 21 37 10