FRISØRSALON DER GÅR I DYBDEN MED DIT HÅR

Lad os bare være ærlige: De fleste af os oplever problemer med håret. Noget hår klasker, andet bliver hurtigt fedtet. Nogle fælder meget hår, andre får skæl eller måske kløe i hovedbunden. 

Den gode nyhed er, at jeg kan finde årsagen til problemet. Har du problemer med dit hår, så kom ind i min frisørsalon. Her kan jeg med en enkel test stille diagnosen, og jeg giver dig ikke blot svaret på, hvorfor dit hår volder dig problemer, jeg kan også hjælpe dig med en løsning på dit hårproblem.

Få en biostetisk test lavet hos os

​Udover den 4-årige frisøruddannelse og løbende kurser i trends, har jeg også en biostetikeruddannelse. Det betyder, at jeg kan undersøge, hvad din hud og hovedbund består af. LA BIOSTHETIQUE har udviklet og fået patent på en unik testmetode, så jeg kan stille diagnose helt enkelt i frisørsalonen.

Med diagnosen i hånden kan der sættes ind med den hjælp, der skal til, for at dit hår trives optimalt, med glans, styrke og så det ikke knækker. Jeg garanterer et sundt hår.

Jeg anvender LA BIOSTHETIQUEs metoder og deres biologiske virkestoffer. 

De går målrettet ind og retter op på den ubalance, der er årsagen til problemet. Oplever du et hårproblem, skal du derfor blot kigge ind hos Salon Adam & Eva til en test, og du behøver ikke at være frisørkunde.

​Randi & Pernille

Du behøver ikke at være frisørkunde hos os. Vi hjælper dig gerne alligevel

Vi har længe åbent om tirsdagen og lukket om onsdagen.

Kontakt vores frisørsalon og bestil en tid

​Hos Salon Adam & Eva tilbyder vi meget mere end professionelt klip og vask af høj kvalitet. Jeg kan også løse dine hårproblemer med test og målrettet behandling. Det gør jeg allerede for glade og loyale kunder fra Espergærde til Hornbæk.

Du skal blot kigge ind i frisørsalonen på Gurrevej 42A i Helsingør. Du kan ringe til os på 49 21 37 10 og bestille en tid eller bruge vores onlinebooking.​​

SALON ADAM & EVA | GURREVEJ 42 A, 3000 HELSINGØR | TLF.: 49 21 37 10